Termeni si conditii

Informatiile publicate pe Site

Central Travel ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Agentul de Turism, biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate. Central Travel nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Central Travel nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.
Termenii pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale in functie de destinatie.

La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar,va rugam luati legatura cu Central Travel pentru detalii complete.

Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa online, inscris sau telefonic Central Travel despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Central Travel isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata
Plata se poate face:

    la sediul Central Travel
    prin curier (angajat Central Travel ) in locatia unde va aflati
    prin transfer bancar
    prin extragere de card: in acest caz este nevoie de numele posesorului, numarul de card si codul cvc.

Biletele de avion se achita in momentul rezervarii. In cazul cazarii se va achita un avans de 30%, iar restul de plata cu pana la 2 saptamani inainte de efectuarea check-in-ului.

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata conform modalitatiilor de plata Central Travel.

Central Travel nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Utilizarea Site-ului

Central Travel nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Central Travel nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in numele dvs .
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii.
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Newsletter

Va puteti inscrie la newsletter-ul Central Travel, ce va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Primiti acest e-mail pentru ca v-ati inregistrat sa primiti noutatile Central Travel. Daca acest e-mail a ajuns la dumneavoastra din greseala sau nu mai doriti sa primiti oferte de vacanta, ne pare rau si va rugam sa efectuati click pe campul dezabonare pe care il regasiti in template-ul newsletter-ului.
Ofertele de newsletter pot contine imagini au caracter orientativ si nu reprezinta obligatii contractuale. Ofertele sunt in limita locurilor disponibile. Orice rezervare se solicitata fie la sediul Central Travel, fie prin telefon sau email.

Dezabonarea la newsletter
Orice persoana ce nu doreste sa primeasca noutatile si/sau ofertele de la Central Travel are dreptul sa se dezaboneze in conditii civilizate folosind butonul de dezabonare/unsubscribe sau sa trimita un email in care sa instiinteze ca doreste dezabonarea la newsletter.

Orice persoana ce foloseste vocabular ce contine cuvinte obscene v-a fi scos automat din lista de abonare la newsletter.

Forta Majora

Central Travel nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Central Travel sau furnizorii sai.


Modificari asupra Site-ului

Central Travel poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin Central Travel. Materialul continut pe Site este proprietatea Central Travel sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

Numele Central Travel precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale Central Travel sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.

Confidentialitate

Politica de confidentialitate  Central Travel presupune stabilirea unui comison fix ce se aplica la tariful net al fiecarui bilete de avion. Din cauza numeroaselor modificari zilnice a diversilor factori care afecteaza pretul unui bilet (de exemplu: disponibilitate, clasa serviciilor, conditii de calatorie, linie aeriana, ruta, flexibilitate, tarife de weekend, tarife pentru mijlocul saptamanii, politica de rambursare, si multe alte conditii si reguli) consideram ca este important sa lucram cu clientii nostri intr-un mod transparent. Consultantii nostrii aplica taxa de administarre abia dupa ce au fost identificate varintele optime, dand astfel posibilitatea clientilor nostri sa beneficieze de toate reducerile disponibile la momentul rezervarii. Inregistrarea companiilor in programele de fidelizare corporate ale companiilor aeriene, in vederea obtinerii unor beneficii in functie de numarul de mile acumulate ( Blue Biz, Star Alliance Company Plus, One Business, etc). Negocierea si incheierea contractelor tripartite intre clientul corporate si compania aeriana-in cazul in care un client corporate calatoreste in mod frecvent catre o anumita destinatie, cu o anumita companie aeriana preferata, putem negocia pentru acea destinatie tarife speciale insotite de conditii speciale de anulare si modifiocare.


Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Central Travel isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

 

 

 • aegean airlines
 • aeroflto russian
 • airfrance
 • alitalia
 • british airways
 • Brussel Airlines
 • Cathay pacific Airwai
 • czech airlines
 • emirater
 • flydubai
 • HAHAN Airlines
 • iberia
 • klm royal dutch airlines
 • lot polish airlines
 • lufthansa
 • Olympic Air
 • Pegasus Airlines
 • Swiss Airlines
 • Tam Airlines
 • Top portugal