+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro
+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro

CINQUE TERRE – FLORENTA & LA SPEZIA

0
Pret
De la599 Euro
Pret
De la599 Euro
Nume Complet*
Adresa Email*
Numar Persoane*
Numar Copii
Data Plecarii
Numar Telefon
Mesajul dvs.

CENTRAL TRAVEL va folosi informatiile pe care ni le furnizezi in acest formular doar pentru a raspunde solicitarii tale. Inainte de a apasa butonul de mai jos, afla mai multe detalii despre Politica noastra de confidentialitate/prelucrare a datelor cu caracter personal aici

Adauga La Favorite

Adding item to wishlist requires an account

659
7 nopti
OTP
FLORENTA/ ASSISI
Descriere

Ziua 1 Bucuresti – Florenta – Hotel Scandinavia 3* superior  
Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda la ora 17.30 pt. intalnirea cu reprezentantul agentiei  si imbarcare la cursa Blue Air OB119 cu decolare la ora 19.30 spre Florenta. Aterizare la Florenta. la ora locala 20.45. Dupa preluarea bagajelor, transfer la hotel. Seara, cazare si cina la Hotel Scandinavia / 3* superior (sau similar) in Marina Di Massa, zona La Spezia.

Zilele 2 – 7. Marina di Massa / Hotel Scandinavia 3* superior – DEMIPENSIUNE. 
Timp liber pentru odihna, plaja, sau pentru activitati optionale in inima Toscanei, cel mai mare oras din Italia de sud. Coasta Toscanei isi invita vizitatorii intr-un mediu relaxant cu plaje cu nisip fin si paduri de molid. Printre cele mai importante statiuni de pe coasta mentionam: Marina di Massa, Marina di Pietra Santa, Viareggio, Tirrenia, Livorno, Cecina Mare, Punta Ala, Castiglione della Pescaia, Marina di Grossseto si Principina Mare. Toate acestea ofera turistilor o infrasctructura dezvoltata, cu posibilitati de practicare a majoritatii sporturilor de apa, a golfului, ciclismului, calariei, si a altor sporturi pentru toate varstele. Arhipelagul toscanez – cateva insule din apropiere, ca de exemplu Elba – si mai multe rezervatii naturale sunt cateva tinte de excursii in captivanta natura din regiune. O alta atractie sunt vechile cetati etrusce si medievale, ca Volterra, Arezzo, Cortona, Gimiguano sau Rosella in apropiere de Grosetto. Aproape pretutindeni in Toscana gasesti o multitudine de palate si cetati vechi (multe dintre ele sunt folosite in prezent ca hoteluri), aceasta facand din Toscana un imens paradis de vacanta. Cazare cu DEMIPENSIUNE la Hotel Scandinavia / 3* superior (sau similar) in Marina Di Massa, zona La Spezia.

Ziua 8 Marina di Massa – Florenta – Bucuresti 
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor transfer la aeroportul din Florenta. Imbarcare la cursa Blue Air OB120 cu decolare la ora locala 21:35 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 00:40.

Servicii incluse

  • Specificat in rubrica Descriere

Servicii neincluse

  • TAXA DE ORAS
  • ASIGURAREA MEDICALA
  • TRANSFERURI
Tarife

DETALII ZBOR

Zbor Nr.zbor Data Decolare Ora Aterizare Ora Durata zbor
Dus 0B 119 21-09-2019 Bucuresti Otopeni 19:30 Florence Peretola 20:45 02:15
Intors 0B 120 28-09-2019 Florence Peretola 21:35 Bucuresti Otopeni 00:40 02:05

TARIF 2 ADULTI 

Tip camera Tip masa Pret catalog Pret redus* Tip oferta
Standard Room Half Board €1,198.00   AVL

*Atentie! Pretul redus este valabil in limita disponibilitatilor!

EBD – Early Booking SPO – Oferta Speciala LM – Last Minute FC – Copil Gratuit AVL – Disponibil RQ – La Cerere N/A – Stop Sale
Foto
1 persoane se uita acum la aceasta oferta.