+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro
+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro

CROATIA AIRLINES – O vara de neuitat

 

Va transmitem urmatoarele oferte din partea companiei aeriene Croatia Airlines:

Destinatii fabuloase! Peisaje incantatoare! Experiente minunate!
Doar cu CROATIA AIRLINES!
Zagreb – Dubrovnik – Zadar – Split – Pula

 

DUBROVNIK – Istoria orasului Dubrovnik, care se intinde pe o mie de ani, este prezenta in fiecare parte a orasului. Este un muzeu si o scena vie, un amestec perfect de istorie si modernitate.

SPLIT – Se spune ca aproape fiecare piatra din Pula are propria poveste, mai ales datorita faptului ca Pula (Pietas Iulia-lat), cel mai mare oras din regiunea Istria, a fost format cu mai mult de trei mii de ani în urma.

RIJEKA – Orasul Rijeka este un important centru comercial, industrial si cultural din partea de vest a Republicii Croatia.

SPLIT – este centrul regiunii Split-Dalmatia, cel mai mare oras dalmat si cel de-al doilea mare centru urban din Croatia.

ZADAR-Bine ati venit în orasul Zadar, care are o istorie extraordinara de 3000 de ani si un patrimoniu cultural care aduce întotdeauna ceva nou si complet original.

ZAGREB- este capitala Republicii Croatia si un oras european medieval. Acesta a fost punctul central al culturii, comertului si industriei timp de secole.

Zboruri din Bucuresti
• de la 159 € Bucharest – Zagreb
• de la 188 € Bucharest – Dubrovnik
• de la 188 € Bucharest – Split
• de la 198 € Bucharest – Zadar
• de la 191 € Bucharest – Pula
Alte informatii:
Bagaj de mana: 1 piesa de 8 kg(max.dimensiune 115 cm)
IMPORTANT!!! Bagajele nu sunt incluse in tarif

Pentru rezervari nu ezitati sa ne contactati!
Echipa Central Travel

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Comentarii recente