+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro
+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro

Hotel CRAIASCA 2* Ocna Sugatag

0
Pret
De la19 Euro
Pret
De la19 Euro
Nume Complet*
Adresa Email*
Numar Persoane*
Numar Copii
Data Plecarii
Numar Telefon
Mesajul dvs.

CENTRAL TRAVEL va folosi informatiile pe care ni le furnizezi in acest formular doar pentru a raspunde solicitarii tale. Inainte de a apasa butonul de mai jos, afla mai multe detalii despre Politica noastra de confidentialitate/prelucrare a datelor cu caracter personal aici

Adauga La Favorite

Adding item to wishlist requires an account

479
TARIF LEI / PERSOANA/ NOAPTE
OCNA SUGATAG
Descriere
Detalii hotel
Hotelul Craiasca este situat in statiunea Ocna Sugatag. Statiunea Ocna Sugatag este situata la 10 km. de Vadu Izei, pe dealul care desparte Valea Marei de Valea Cosaului.
Dotari si servicii
41 camere duble **, 18 camere duble **+, 3 apartamente **, gradina de vara, bar de zi.Hotelul dispune de unitati de alimentatie publica respectiv: Restaurantul CLASIC ** cu o capacitate de 307 locuri; Salonul Rosu cu o capacitate de 40 locuri; Gradina de vara; Bar de zi, restaurant Strand. Baza de tratament a hotelului are o suprafata de 800 mp si o capacitate de 500 proceduri/zi si este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: reumatismale degeneratice, abarticulare, neurologice periferice si a afectiunilor ginecologice. Proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.strand cu apa minerala (3 bazine); terenuri de sport: fotbal, handbal si tenis de camp (toate cu bitum); sauna cu o capacitate de 12 persoane; discoteca cu o capacitate de 70 de persoane. 
Dotari camere
Camere duble de 2*+ dotate cu TV, minibar, baie.
Lista facilitati

  • Minibar
Politica copii
Copiii cu varste intre 0- 5 ani sunt cazati gratuit impreuna cu parintii.

Servicii incluse

  • Specificat in rubrica tarife

Servicii neincluse

  • TRANSPORT
Tarife
 Pentru disponibilitate si tarife consultati https://centraltravelvacante.ro/ro/
Harta

Foto
2 persoane se uita acum la aceasta oferta.