+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro
+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro

Hotel LEBADA 3* Amara

0
Pret
De la17 Euro
Pret
De la17 Euro
Nume Complet*
Adresa Email*
Numar Persoane*
Numar Copii
Data Plecarii
Numar Telefon
Mesajul dvs.

CENTRAL TRAVEL va folosi informatiile pe care ni le furnizezi in acest formular doar pentru a raspunde solicitarii tale. Inainte de a apasa butonul de mai jos, afla mai multe detalii despre Politica noastra de confidentialitate/prelucrare a datelor cu caracter personal aici

Adauga La Favorite

Adding item to wishlist requires an account

464
/ PERSOANA/ NOAPTE
Slanic Moldova
Descriere

Detalii hotel

Situat in centrul Campiei Baraganului, intr-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului AMARA, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti, hotelul Lebada reprezinta o atractie deosebita pentru turisti sositi in statiune.

 

Dotari si servicii

Hotelul LEBADA are o capacitate de 222 de locuri, repartizate în doua corpuri de cazare si dispune de camere duble de 3*.

Hotelul dispune de sali de conferinte, bar, restaurant, biblioteca, sala de fitness si o moderna plaja situata pe malul lacului Amara, baza de tratament si restaurantul.

Proceduri de electroterapie, fizio sau kinetoterapie sunt asigurate in cabine dotate cu aparatura medicala moderna asistata de asistenti medicali specializati in BFT.

Hotelul are in dotare o plaja terapeutica autorizata si monitorizata anual de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica prin analize fizico-chimice si bacteriene la apa de imbaiere.

 

Dotari camere
Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu. Se asigura apa calda dupa un program stabilit. Se asigura acces la televizoare in spatii special amenajate. Incalzirea spatiilor de cazare precum si prepararea apei calde este asigurata de o centralã termica proprie dotata cu cazane de ultima tehnologie.

Servicii incluse

  • Specificat in oferta

Servicii neincluse

  • TRANSPORT
Tarife

Pentru disponibilitate si tarife consultati https://centraltravelvacante.ro/ro/

Foto
1 persoane se uita acum la aceasta oferta.