+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro
+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro

Informare Echipament Sportiv Iarna – Compania Tarom

Buna ziua,

Vă aducem la cunoștință ultima informare din partea Companiei Tarom :

Pentru că magia iernii ar fi incompletă fără practicarea sporturilor de sezon, ne-am gândit că echipamentele sportive n-ar trebui să lipsească din bagajul dumneavoastră. Tocmai de aceea, în perioada 28 Octombrie 2018 – 31 Martie 2019, oferim fiecărui pasager posibilitatea de a transporta un echipament sportiv în limita a 23 kg, în plus faţă de norma de bagaj standard, acceptată în mod gratuit.

Echipamentul poate cuprinde o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe/pasager sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari/pasager.

Oferta se aplică, în limita capacităţii, zborurilor directe sau via Bucureşti, între România şi destinaţii externe. Toate segmentele din ruta pasagerului trebuie sa fie operate de TAROM cu aeronave B737 şi A318. Oferta nu se aplica pe zborurile operate cu aeronave tip ATR.

La momentul rezervării, dar nu mai târziu de 48 de ore înainte de inceperea călătoriei, va rugăm sa ne comunicați dimensiunile echipamentului sportiv. Cererea dumneavoastra va fi analizată și aprobată în funcție de tipul aeronavei și spațiul disponibil în cală.

În cazul neregularităţilor de zbor noul operator îşi rezervă dreptul de a aplica propria politică de excedent de bagaj.

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Comentarii recente