+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro
+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro

India de Sud-Kerala Circuit-Sejur avion

0
Pret
De la1,999 Euro1,899 Euro
Pret
De la1,999 Euro1,899 Euro
Nume Complet*
Adresa Email*
Numar Persoane*
Numar Copii
Data Plecarii
Numar Telefon
Mesajul dvs.

CENTRAL TRAVEL va folosi informatiile pe care ni le furnizezi in acest formular doar pentru a raspunde solicitarii tale. Inainte de a apasa butonul de mai jos, afla mai multe detalii despre Politica noastra de confidentialitate/prelucrare a datelor cu caracter personal aici

Adauga La Favorite

Adding item to wishlist requires an account

212
OTP
Delhi
Descriere

29 August | Bucuresti–Doha

Intalnire cu reprezentantul la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 10:55, pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR222 cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:55, sosire la Doha la ora 17:40. Imbarcare pe zborul QR528 cu destinatia Chennai cu decolare la ora 18:50. 

30 August | Chennai

Sosire in Chennai la ora 02:10. Transfer la hotel si cazare (Early check-in, camerele sunt rezervate cu o noapte inainte pentru ocupare imediata). Mic dejun. Suntem in Chennai, numit in trecut Madras este azi capitala statului Tamil Nadu si “poarta de acces spre sud”. Turul de oras incepe cu unul din locurile de pelerinaj crestin din Asia, Catedrala Sf.Ap.Toma, construita pe mormantul Sfantul Apostol Toma, cel care a increstinat India intre anii 52 si 72 dupa Hristos si a suferit aici, in Chennai, moarte muceniceasca. Vom continua cu: Templul Kaplaeeshwara, cel mai cunoscut templu din Chennai. Renumit pentru frumusetea uluitoare a arhitecturii sale Dravidiane. Construit in secolul al saptelea templul atrage atentia prin statuile zeitatilor hindu, viu colorate in albastru, galben, rosu si verde care ornamenteaza impresionantul gopuram (turn monumental de la intrare). Luam contact cu atmosfera locala din piata T Nagar,  trecem pe langa Fortul St. George construit de britanici la 1644 pentru a securiza comertul cu mirodenii din zona si  incheiem pe Marina beach, cea mai lunga plaja naturala urbana din India la golful Bengal. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Hyatt Regency 4* sau similar Chennai. 

31 August | Chennai–Kanchipuram–Mahabalipuram

Dimineata devreme cand orasul inca doarme, legume proaspete, fructe si flori sunt descarcate si pregatite pentru vanzare in Piata Koyambedu, una din cele mai mari piete din Asia cu o suprafata cat sase terenuri de fotbal unde cantitati impresionante de klegume, fructe si flori proaspete sunt descarcate din camioane uriase pe tot timpul noptii. O experienta matinala de neratat pentru freamatul de culori si energie.Intoarcere la hotel. Dupa micul dejun ne vom indrepta Mahabalipuram. Pe drum vom poposi in Kanchipuram, fosta capitala a dinastiei Pallava „orasul celor o mie de temple” si unul din cele mai sacre locuri ale hinduismului, unde vom vizita templele VaradarajaKalaisanat si Ekambareashwara. Dupa-amiaza vom interactiona cu tesatorii de matase  de la Srinivas Silks din Kanchipuram. Continuam cu vizita la templul Thirukadalmallai–cunoscut loc de pelerinaj situat in apropierea tarmului marii, un perfect exemplu de arhitectura Dravidiana. Apoi langa Ganesh Ratha, vom fi surprinsi de roca imensa „Mingea lui Krishna”sau in limba tamil, “Vaan Irai Kal”, ce inseamna “Piatra Zeului Cerului“. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Radisson Blu Resort Temple Bay 4* sau similar Mahabalipuram. 

1 Septembrie | Mahabalipuram

Dimineata devreme vizitam un sat de pescari. Ziua pentru pescari incepe mult inainte de rasarit. Navoadele pline de peste sunt aduse in piata unde incepe zgomotoasa licitatie la care veti fi prezenti si veti putea interactiona cu pescarii si familiile lor. Servim micul dejun si apoi mergem pe tarmul Golfului Bengal pentru a vizita unul din cele mai vechi temple din India, Shore Temple, construit in timpul dinastiei Pallava, un reper al navigatorilor in vremea cand Mahabalipuram era un cunoscut port comercial. Continuam cu Arjunas Penance–un magnific basorelief de la jumatatea Sec al X-lea de aprox. 32 metri lungime ce prezinta un fragment din Mahabharata, cu scene reprezentand lumea naturala si cea cereasca. Apoi vom vizita Cave Temples din grotele Varaha, un interesant exemplu de arhitectura in stanca in stil Pallava cu interesante sculpuri reprezentandu-l pe Varaha, un avatar al lui Vishnu si alte zeitati hindu. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Radisson Blu Resort Temple Bay 4* sau similar Mahabalipuram. 

2 Septembrie | Mahabalipuram–Gingee–Pondicherry

Mic dejun. Plecare spre Pondicherry. Vom face un photo stop la fortul Gingee–unul din cele mai puternice forturi din sudul Indiei ce dateaza de mai bine de 1.800 de ani, si a fost sub controlul mai multor dinastii din sud de la Pallava, Chola, Pandya si Vijayanagara, cu mogulii din nord si terminand cu ocupantii straini: francezii si britanicii, care l-au numit „Troia estului”. Sosim la Pondicherry. O lume diferita  cu o atmosfera diferita, case colorate cu arhitectura franceza si atitutine relaxata, o populara destinatie turistica din sudul Indiei. Vom vizita: Ashramul Aurbindo, Templul Sri Manakula Vineyagar dedicat zeului Ganesha, unul din cele mai populare temple din sudul Indiei unde se poate primi binecuvantarea Elefantului Lakshmi (in afara templului) si monumente ca statuia lui Joseph Francois Duplex, memorialul primului razboi mondial, parcul Bharti, statuia lui Gandhi statue, Biblioteca Romain Rollando. Vom vizita fabrica de hartie artizanala Sri Aurobindo. Transfer la hotel si cazare. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Accord 4* sau similar Pondicherry.

3 Septembrie | Pondicherry–Tanjore

Mic dejun. Ne deplasam spre Thanjavur (Tanjore). Pe drum, oprire in Kumbakonam pentru a vizita: Templul Airvatesvar, o capodopera arhitectonica cu superbe sculpturi in piatra, templu dedicat lui Shiva si construit in timpul dinastiei Chola, numit dupa elefantul alb al lui Indra si Mahamaham Tank, templu cu lac artificial de mare importanta religioasa in sudul Indiei, locul unde milioane de pelerini se aduna o data la doisprezece ani (ultima oara in 22 februarie 2016) pentru o baie rituala in apele sfinte pentru a celebra festivalul Mahamaham. Sosire in Tanjore, vechea capitala a dinastiei Chola, granarul si „bolul de orez” al Tamil Nadu. Servirea cinei la hotelCazare Hotel Swatma 4* sau similar Tanjore. 

4 Septembrie | Tanjore–Trichy–Madurai

Mic dejun. Vom vizita templul Brihadeeshwara, construit in Sec X de Raja Chola Sri Brihadeeshwara considerat o capodopera a vechii arhitecturi Chola. Templu este dedicat boului Nandi, si a fost construit dintro singura roca de granit. Deasemeni cupola templului se sprijina tot pe o singura roca de granit iiar partea cea mai interesanta este ca a fost construit in asa fel incat umbra nu cade pe pamant. Vom vizita Tanjore Art Gallery, care gazduieste pictura religioasa, forma artistica care a inflorit sub patronajul conducatorilor Hindu, Nayak si Maratha in Sec al XVII lea si al XVII lea in Thanjavur din Tamilnadu. Vizitam si biblioteca Saraswathi Mahal si Tanjore Palace dupa care plecam spre Madurai. Pe drum vom vizita Trichy (Tiruchirapalli) cu emblematicul Rock Fort. Se urca cele 434 trepte pana la templul lui Ganapati si apoi spre templul lui Shiva. Cea mai fascinanta parte a vizitei in Trichy este un tur pe insula Srirangam unde se gaseste cel mai mare templu hindu activ din lume, cunoscut loc de pelerinaj. Sosire la Madurai si dupa cazare vom participa la ceremoniile de seara de la templul Meenakshi. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Heritage 4* sau similar Madurai. 

5 Septembrie | Madurai  

Mic dejun. Tur de oras Madurai cu vizita faimosului templu Meenakshi, din inima orasului vechi, un excelent exemplu de arhitectura Dravidiana cu gopurame (turnuri) acoperite din varf pana la baza cu imagini multicolore de zei, zeite, animale si figuri mitice de o frumusete unica. Complexul templului poate fi considerat un oras in interiorul orasului unde poti petrece zile intregi explorand labirintul de coridoare si sali. De retinut ca in incintele sacre accesul este interzis celor non-hindu. O alta atractie este Palatul Thirumalai Nayak,construit in  1636 si restaurat de Lordul Napier, unde zilnic se organizeaza diferite spactacole. Mai tarziu vizitam Muzeul Mahatma Gandhi, casa in care a locuit acesta la vizita sa din 1921 dupa care a decis sa poarte un simplu dhoti pentru tot restul vietii sale. Servirea cinei la hotelCazare Hotel Heritage 4* sau similar Madurai. 

6 Septembrie | Madurai–Thekkady

Mic dejun. Plecare spre Thekkady, cunoscut si ca Periyar. Ne vom caza si apoi dupa-amiaza ne indreptam spre Parcul National Periyar pentru a vedea viata salbatica dintr-o plimbare cu barca. Situat la limita Muntilor Ghats de Vest, Periyar National Park & Tiger Reserve este una din cele mai captivante rezervatii naturale din lume. Parcul are in inima sa un foarte pitoresc lac pe malurile caruia pot fi observate familii de elefanti, antilope sambar,  bizoni indieni gaur si porci salbatici, Periyar mai gazduieste leoparzi, caini salbatici africani, muntiaci s.a. Intoarcere la hotel pentru cina. Servirea cinei la hotelCazare Hotel The elephant Court 4* sau similar Thekkady. 

7 Septembrie | Thekkady–Kochi (Cochin)

Mic dejun. Dimineata vom face o captivanta vizita la o plantatie de mirodenii. Kerala este faimoasa in lumea intreaga pentru mirodeniile care se cultiva aici: piper, cardamon, scortisoara, ghimbir, vanilie si nucsoara. Transfer la Cochin si cazare la hotel. Seara vom participa la un spectacol de dans Kathakali, o forma clasica de dans din Kerala. Cuvantul Kathakali inseamna chiar „Poveste-teatru”. Kathakali este renumit datorita machiajului elaborat si costumelor complexe. De fapt, recuzita colorata si fascinanta a spectacolelor Kathakali a ajuns sa fie cea mai recognoscibila atractie a Keralei. Kathakali este considerat a fi unul din cele mai splendide forme teatrale ale imaginatiei si creativitatii. Temele prezentate provin din Ramayana, Mahabharata si alte opere, mitologii sau legende hinduse. Cea mai distinctiva caracteristica este costumul de dans. In Kathakali, machiajul este foarte elaborat, iar costumele sunt foarte mari si grele. Exista diferite tipuri de costume Kathakali, precum Sathwika (eroul), Kathi (personajul negativ), Minukku (personajul feminin) si Thatti. Fiecare personaj din dansul Kathakali poate fi recunoscut instantaneu prin machiajul si costumul sau caracteristic. Machiajul Kathakali este asa de puternic incat arata ca o masca. O experienta unica ! Servirea cinei la hotelCazare Hotel Radisson Blu 4* sau similar Kochi. 

8 Septembrie | Kochi (Chocin)

Mic dejun. Dimineata este dedicata turului orasului Kochi, cunoscut in trecut sub numele Cochin. Situat pe coasta Malabar a fost si ramane capitala comertului international cu mirodenii de la piper, „”karuthu ponn” (aur negru) la nucsoara. Turul va include vizita la Mattancherry, unde  se afla cea mai veche sinagoga din India, construita in anul 1568. Palatul Olandez construit in 1555, unde se remarca  sala  de incoronare cu picturile murale inspirate din Ramayana. Vom continua turul  cu plasele pentru pescuit chinezesti, un sistem sofisticat de franghii, greutati si scripeti, introdus in Sec al XIV-lea, cunoscute azi dupa numele lor portugheze. Urmatorul stop va fi la biserica Sf. Francisc, initial numita si inchinata Sf. Anton-sfantul patron al Portugaliei, prima biserica cu influente europene unde a fost inmormantat in 1524, Vasco da Gama, (mormant mutat ulterior in Portugalia) si redenumita Sf. Francisc in 1663. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Radisson Blu 4* sau similar Kochi.

9 Septembrie | Kochi–Alleppey

Mic dejun. Plecare cu autocarul spre “Kerala backwaters”, retea unica de rauri, lacuri, golfuri, lagune si canale ce insumeaza 900 km. In mijlocul acestei zone, imprastiate printre campuri de orez si plantatii de cocotieri sunt sate si cateva orase care servesc ca punct de plecare in croaziere. Din Alleppey ne vom imbarca pe o casa plutitoare cu care vom face o croaziera romantica prin acest peisaj mirific. Casele plutitoare se numesc Ketuvallam si sunt la origine, barci acoperite folosite pentru a transporta orezul recoltat de pe campurile fertile ce marginesc aceste canale. Croaziera ne va purta prin aceasta lume de ape pana in mijlocul lacului cu apa dulce Vembanad. Cazare la Alleppey pe casa plutitoare. 

10 Septembrie | Alleppey–Kovalam

Mic dejun. Transfer cu autocarul la Kovalam cunoscuta destinatie de plaja pe tarmul Marii Arabiei de la Oceanul Indian unde va propunem un binemeritat sejur la finalul acestei experiente indiene. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Resort The Leela 5* beach view, sau similar Kovalam. 

11–12 Septembrie | Kovalam

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Resort The Leela 5* beach view, sau similar Kovalam.

13 Septembrie | KovalamTrivandrum–Doha-Bucuresti

Dupa miezul noptii transfer la Aeroportul din Trivandrum (situat la o distanta de aprox 13 km fata de Kovalam) pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR507 cu destinatia Doha. Decolare la ora 03:45 si sosire in Doha la ora 06:05. Imbarcare pe zborul QR221 cu destinatia Bucuresti la ora 06:50. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55. Sfarsitul pachetului de servicii.

Servicii incluse

  • Specificat in rubrica tarife

Servicii neincluse

  • Specificat in rubrica tarife
Tarife

Plecare din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite

din orasele: 
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecare Circuit
29 August
 Mai sunt locuri libere ? da
 Adult in camera dubla 1.999 € 1.899 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 1.999 € 1.899 €
 Adult in camera single 2.778 € 2.678 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Chennai, Compania Qatar Airways via Doha
• Zboruri la retur Trivandrum => Bucuresti, Compania Qatar Airways via Doha
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului excursiei
• Cazare 15 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* si 5* astfel:
– 2 nopti in Chennai la Hotel Hyatt Regency 4* sau similar
– 2 nopti in Mahabalipuram la Hotel Radisson Blu Resort Temple Bay 4* sau similar
– 1 noapte in Pondicherry la Hotel Accord 4* sau similar
– 1 noapte in Tanjore la Hotel Swatma 4* sau similar
– 2 nopti in Madurai la Hotel Heritage 4* sau similar
– 1 noapte in Thekkady la Hotel The Elephant Court 4* sau similar
– 2 nopti in Kochi (Cochin) la Hotel Radisson Blu 4* sau similar
– 1 noapte in Alleppey pe casa plutitoare
– 3 nopti la plaja la Marea Arabiei de la Oceanul Indian in Kovalam la Hotel Resort Leela 5* sau similar
• Demipensiune (mic dejun si cina)
• Ghizi locali pentru toate tururile si vizitele din program
• Tururile, vizitele si excursiile din program
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Experiente locale inedite:
– Interactiune cu tesatorii de matase de la Srinivas Silks din Kanchipuram
– Vizita la un sat de pescari din Madurai si interactiune cu acestia
– Vizita la o fabrica de hartie artizanala Sri Autobindo
– Ceremonie de seara de la Templul Meenakshi
– Safari cu barca in Parcul National Periyar pentru a observa viata salbatica
– Vizita la o plantatie de mirodenii
– Bilet de intrare la spectacolul de dans Kathakali in Kochi

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil 499 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxa de viza+procesare documente 80 € /persoana (se obtine din tara)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
• Bacsisurile pentru ghizi locali si soferi, se achita la fata locului insotitorului de grup
• Alte servicii decat cele mentionate in program

Foto
1 persoane se uita acum la aceasta oferta.