+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro
+40 21 313 58 51 contact@centraltravel.ro

Sicilia Baroca

0
Pret
De la399 Euro
Pret
De la399 Euro
Nume Complet*
Adresa Email*
Numar Persoane*
Numar Copii
Data Plecarii
Numar Telefon
Mesajul dvs.

CENTRAL TRAVEL va folosi informatiile pe care ni le furnizezi in acest formular doar pentru a raspunde solicitarii tale. Inainte de a apasa butonul de mai jos, afla mai multe detalii despre Politica noastra de confidentialitate/prelucrare a datelor cu caracter personal aici

Adauga La Favorite

Adding item to wishlist requires an account

450
Bucuresti
Sicilia
Descriere

Ziua 1 | Bucuresti–Catania–Taormina

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 10:50 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B145 cu destinatia Catania. Decolare la ora 12:50 si aterizare in Catania la ora 14:05. Plecare spre Taormina, (centru inscris in patrimoniul UNESCO), un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din Sec XIX si cunoscut sub numele de „Monte Carlo al Siciliei”, renume pastrat pana in ziua de azi unde vom avea Turul de oras pietonal Taormina. Timp liber impreuna cu insotitorul de grup sau pentru vizite individuale pe Corso Umberto-o strada perfecta pentru shopping sau o vizita la teatrul grecesc. Transfer si cazare Hotel Assinos Palace 4* Giardini Naxos sau similar. Seara, cina cu bauturi incluse (½ apa si ¼ vin) in cadrul hotelului. Detalii hotel 

Ziua 2 | Relaxare la plaja in Giardini Naxos

Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Bonus: 1 umbrela si 2 sezlonguri + shuttle bus gratuit catre plaja. Seara, cina cu bauturi incluse (½ apa si ¼ vin) in cadrul Hotelului Assinos Palace 4*. Cazare Hotel Assinos Palace 4* sau similar Giardini Naxos. 

Ziua 3 | Insulele Eoliene  Vulcano-Lipari 

Mic dejun. Optional, croaziera in Insulele Eoliene Vulcano si Lipari. In cursul diminetii ne indreptam cu autocarul local catre portul din Milazzo pentru a ne imbarca pe ferry-boat cu destinatia Insula Lipari.Vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul local. Timp liber pentru pranz si vizite individuale. Dupa pranz, ne imbarcam din nou pe ferry-boat pentru a ajunge catre cea mai sudica insula si anume Vulcano. In cadrul insulei se gaseste unul din cei 4 vulcani activi de suprafata din Italia. Timp liber pentru vizite individuale, bai cu sulf, plaja sau descoperirea marelui crater. Intoarcere la hotel. Seara, cina cu bauturi incluse (½ apa si ¼ vin) in cadrul hotelului. Cazare Hotel Assinos Palace 4* sau similar Giardini Naxos. 

Ziua 4 | Relaxare la plaja in Giardini Naxos

Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Bonus1 umbrela si 2 sezlonguri + shuttle bus gratuit catre plaja. Seara, cina cu bauturi incluse (½ apa si ¼ vin) in cadrul hotelului  Assinos Palace 4*. Cazare Hotel Assinos Palace 4* sau similar Giardini Naxos. 

Ziua 5 | NOU ! Tropea di Calabria

Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala la Tropea di Calabria–Perla del Tirreno.  Ne deplasam la Messina de unde vom traversa stramtoarea Messina cu ferry-boat-ul la Villa San Giovani in Calabria. Stramtoarea Messina face legatura dintre Marea Tireniana si Marea Ionica si separa Sicilia de Peninsula Italica. In mitologia greaca, doi monstri marini, Scylla si Charybda, mentionati in „Odiseea”, strajuiau acest loc de trecere si de aici expresia „intre Scylla si Charybda” !  Suntem in peninsula Italica si daca ne gandim la forma sa putem spune ca ne deplasam „pe varful cizmei” la Tropea di Calabria. Aici vizita cu ghid local ne va descoperi „Perla Marii Tireniene” un oras incantator, maiestuos si auster situat pe un promontoriu stancos deasupra apelor cristaline ale marii. Centrul istoric este plin de biserici Catedrala Normana, Sf. Francis Assisi, Sf. Maria della Neve, dell’Annunziata si palate nobiliare cu impozante portaluri si balcoane orientate spre mare, toate intr-un labirint de stradute care se deschid in piatete frumoase sau terase cu vedere la superbele plaje din Tropea.Timp liber la dispozitie pentru plaja sau vizite individuale. Dupa amiaza ne intoarcem in Sicilia traversand din nou stramtoarea Messina. Cazare Hotel Assinos Palace 4* sau similar Giardini Naxos. 

Ziua 6 | Giardini Naxos–Catania–Bucuresti

Retur la plecarile 21.06, 26.07: Mic dejun. Eliberarea camerelor, plecare spre Catania, al 2-lea mare oras al Siciliei si capitala provinciei cu acelasi nume. Tur de oras panoramic si pietonal Catania: Palatul Arhiepiscopal si Domul, Fantana elefantului, Palatul Municipal, Manastirea St. Agata, Universitatea, Teatrul Bellini, Teatrul Roman.Transfer catre aeroport imbarcarea pe zborul Companiei Blue Air 0B146 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:50 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 17:55. Sfarsitul pachetului de servicii turistice. 

Retur la plecarile 21.08 si 11.09: Mic dejun. Eliberarea camerelor, plecare spre Catania, al 2-lea mare oras al Siciliei si capitala provinciei cu acelasi nume. Tur de oras panoramic si pietonal Catania: Palatul Arhiepiscopal si Domul, Fantana elefantului, Palatul Municipal, Manastirea St. Agata, Universitatea, Teatrul Bellini, Teatrul Roman.Transfer catre aeroport imbarcarea pe zborul Companiei Blue Air 0B146 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 16:15 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 19:20. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

Servicii incluse

  • Specificat in rubrica Descriere

Servicii neincluse

  • Specificat in rubrica Descriere
Tarife

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite din orasele:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit 8 Mai 9 Octombrie 21 Octombrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat 2 9
 Adult in camera dubla 399 € 399 € 399 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 399 € 399 € 399 €
Copil 2-3,99 ani cu 2 adulti in camera 129 € 129 € 129 €
Copil 4-11,99 ani cu 2 adulti in camera pat suplimentar 370 € 370 € 370 €
Adult in camera single 524 € 524 € 524 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Catania => Bucuresti, Compania Blue Air
• Bagaje incluse 1 piesa de mana max 10 kg, 1 piesa la cala max 32 kg/persoana
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Cazare 5 nopti cu Demipensiune (mic dejun si cina) in Giardini Naxos la Hotel Sabbie d’Oro 4* sau similar
Bauturi incluse in regimul de Demipensiune: 1/2 sticla apa minerala si 1/4 vin de persoana
• Transport cu autocare locale conform programului
• Excursie la Taormina si Etna
• Excursie la Comiso si Caltagirone cu ghid local
• Degustare de produse tipice siciliene in Comiso
• Tur de oras Catania

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 160 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Bilete de intrare la obiective turistice, excursiile optionale
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxele de oras, aprox 2 €/persoana/zi, se achita la receptiile hotelurilor
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Foto
1 persoane se uita acum la aceasta oferta.