top of page
  • Central Travel

Călătorii de afaceri în scurt timp

Actualizată în: 7 dec. 2022

În orice situație de călătorie, cu cât vă puteți planifica călătoria mai în avans, cu atât vă veți descurca mai bine în toate locurile de cazare. Dar, în lumea afacerilor, se întâmplă adesea că trebuie să ajungeți la o destinație imediat, iar capacitatea de a vă deplasa rapid este esențială pentru succesul obiectivului de afaceri. Vestea bună este că puteți face unele pregătiri cu mult timp înainte pentru călătoriile de afaceri cu preaviz scurt, astfel încât să nu fiți prins complet fără un plan.


Nu doriți să vă întrebați cum să rezervați un zbor și unde să stați dacă călătoria de afaceri se apropie brusc și imediat. Călătoriile de afaceri cu preaviz scurt par să fie endemice pentru anumite industrii și fișele de post, așa că, dacă știți că veți trece des prin acest exercițiu, puteți face unele aranjamente cu mult timp înainte, astfel încât să aveți o listă de verificare a ceea ce trebuie să faceți când aflați că trebuie să fie la destinație practic imediat.

În primul rând, într-o situație de călătorie cu preaviz scurt, economia are o prioritate a doua. Angajatorul dumneavoastră știe că, dacă trebuie să rezervați un tarif complet la o companie aeriană pentru a ajunge la destinație la o anumită oră, cheltuiala mai mare este inevitabil. Asigurați-vă că politica dvs. de călătorie a companiei are unele clauze pentru a pune deoparte limitele bugetului de călătorie într-un astfel de scenariu.

Partea a călătoriei în care veți avea cel mai puțin „spațiu de mișcare” va fi cazarea companiei aeriene. Desigur, puteți folosi instrumente mari de căutare pe internet precum Travelocity sau Orbitz. În general, acestea sunt locuri bune pentru a începe să găsiți ce companii aeriene au zboruri la orele specificate. Dar odată ce alegeți o companie aeriană, accesarea directă a site-ului companiei aeriene vă va arăta cele mai multe opțiuni pe care le pot oferi și, uneori, vă va oferi tarife mai bune, chiar și în scurt timp. Asigurați-vă că urmăriți îndeaproape detaliile călătoriei, astfel încât să nu vă treziți să îndurați escale lungi care vor pune în pericol programul strâns al întâlnirilor de afaceri la care trebuie să participați. Dacă este necesar, cheltuiți banii pe zboruri fără escală pentru a vă asigura că obiectivul de afaceri al călătoriei este prioritar.

Faceți-vă temele despre cazarea la hotel cu mult timp înainte. Dacă există probabil destinații în care ați putea fi chemat să mergeți rapid, puteți să vă căutați cele mai apropiate hoteluri de site-ul afacerii, astfel încât să reduceți naveta odată ce sunteți acolo. Având hotelurile dvs. țintă marcate și numerele de telefon înregistrate, puteți apela rapid și vă puteți configura cazarea în câteva minute. Dar dacă descoperiți că cele mai bune alegeri pentru hoteluri sunt rezervate în zilele în care vă veți afla pe site-ul dvs., sunați-le oricum. Un hotel bun va apela la alte hoteluri din zonă și vă va aduce o cameră cât mai aproape de destinație. Vă pot economisi ore de frustrare în căutarea unei camere de înlocuire.

De obicei, mașinile de închiriat nu reprezintă o problemă atât de mare. Este o idee bună să sunați înainte și să obțineți o rezervare, dar în afara unei convenții majore sau a unui eveniment sportiv în oraș, există atât de multe agenții de închiriere de mașini încât ar trebui să puteți găsi o mașină de închiriat chiar dacă nu începeți căutarea. până când ajungi la sol în orașul tău de destinație.

Puteți face și alte pregătiri pentru posibilitatea unei călătorii de afaceri cu un preaviz scurt, cum ar fi să aveți articolele de toaletă și efectele personale cu care călătoriți întotdeauna la pachet și gata să ieși pe ușă. Având hainele de călătorie gata de plecare, poți să mergi practic acasă și să ieși în câteva minute pentru o călătorie de afaceri scurtă, deoarece ești atât de bine pregătit.

8 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page