top of page
  • Central Travel

Sfaturi pentru călătorii de afaceri

Ca în orice domeniu de specializare, există călători de afaceri care par să știe mereu ce fac și cei care par a fi în permanență într-o stare de criză. Călătorul de afaceri care a fost la asta de ceva vreme își dă seama de informații privilegiate pe care nu mulți călători le cunosc. Aceste mici secrete de călătorie fac lumea diferențelor atunci când călătorești. Și puteți paria că nu vor împărtăși aceste informații cu oricine, deoarece acesta este genul de informații care vă poate schimba pentru totdeauna natura călătoriei dvs. de afaceri.

Laptopul este un echipament esențial în timpul călătoriei. Într-o situație de urgență la aeroport, laptopul dvs. wireless poate fi folosit pentru a modifica rezervările, astfel încât să puteți evita acele cozi lungi pentru a lua următorul zbor. Puteți rezerva o mașină de închiriat sau puteți prinde una dintre puținele camere de hotel rămase în oraș chiar din confortul unui loc la aeroport. Apoi, călătorul de afaceri priceput se poate plimba în mod obișnuit la desemnarea sa, în timp ce ceilalți din jurul lor intra în panică pentru că au știut cum să folosească tehnologia și internetul pentru a se salva dintr-o situație de criză.

Dar un aspect al folosirii laptopului pentru a te salva atunci când aeroportul este închis este puterea limitată a laptopurilor. Pentru a-ți vedea bateria, epuizează-ți exact când ai nevoie cel mai mult de ea, este ca și cum ai vedea nava scufundându-se în timp ce rechinii înconjoară barca de salvare. Ceea ce nu mulți oameni știu este că există prize electrice deschise în aeroporturi care sunt acolo pentru echipajele de curățenie, dacă știți unde sunt. De obicei, aceste prize sunt chiar sub ferestrele care au vedere la pistele de aterizare, așa că, dacă vă puteți asigura un loc în apropierea acestor prize, puteți să vă încărcați laptopul și să vă mențineți în viață linia de viață pentru lume.

 

Business travelers also know how to take full advantage of resources that are made available to business travelers exclusively. Find hotels that cater to the traveling businessperson. These hotels will not have amenities for families nor are they trying to bring in busses of teenagers on the way to camp. So you can find a hotel with much fewer young people making noise and being a nuisance when you are trying to focus on business.

In addition to using businesses that cater to the business traveler, take advantage of frequent flyers and priority clubs that many airlines and hotels offer. If you are going to travel a lot, you can rack up some credits on those clubs, which can result in upgrades to first class, better accommodations, or free services when you stay at your selected hotels. They win because they capture your travel dollar. You win because you get pampered for a while.

You can gain a lot of conveniences and reduce your hassles by using a less popular airport to come into town. By utilizing an airport in a smaller town nearby and renting a car, you get out of the congestion of traffic and can drive to your destination without that exposure to the masses all pushing and shoving to get through the major hubs.

Copiile suplimentare ale documentelor de călătorie pot accelera foarte mult lucrurile, mai ales dacă părăsești țara. Adesea, atunci când treceți prin vamă, trebuie să vă predați pașaportul pentru ca agentul vamal să poată face o copie. Așa că faci o copie înainte de a ajunge acolo și le dai. Cu o scanare rapidă, ei pot confirma că este o copie legitimă și vă pot ajuta mult mai repede.


Nu treceți cu vederea modul în care transportul public vă poate elibera de a face față mult traficului în situații de oraș mari. În Washington sau New York, metrourile funcționează excepțional de bine. Dacă puteți ieși din zona aeroportului prin intermediul transportului în masă, puteți găsi o locație de închiriere de mașini în oraș și vă puteți desfășura afacerile cu mai puțină așteptare și fără blocajele de trafic cu care v-ați confrunta la aeroport. În plus, site-urile de închiriere de mașini din aeroport sunt mai scumpe decât cele din oraș.

Aceste sfaturi mici vă pot ajuta să vă faceți călătoria mai puțin complicată, mai puțin costisitoare și mai reușită. Știind cum să ocoliți aglomerația mare și să folosiți resursele puse la dispoziție călătorilor de afaceri, călătoria dvs. va fi mai eficientă, mai relaxată și mai reușită.

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page