top of page

Despre noi

Călătoriile sunt un mod eficient pentru companii de a construi relații cu partenerii existenţi, de a cunoaște clienți noi și, de ce nu, investitori. Nimic nu este mai de impact decât întâlnirea față în față cu un potențial client.

 

Pentru companiile mici şi mijlocii, călătoriile pot deveni însă o provocare. Pot fi greu de organizat neavând resursa umană, cunoştintele, instrumentele sau bugetul necesar pentru a pune la punct un program de travel complet.
 
Misiunea noastră este să economisim bani şi timp clienţilor noştri prin propuneri de itinerarii potrivite, sigure şi eficiente asigurând asistenţa pe toată durata călătoriei. 

Pentru că fiecare călătorie contează

Tot ce ai nevoie pentru călătorii de afaceri, delegaţii & întâlniri, în ţară şi străinătate

Rezervăm tot ce ai nevoie pentru călătoriile tale de afaceri

Managementul profesionist al călătoriilor de business înseamnă mult mai mult decât a furniza niște tarife. Echipa noastră acoperă toate nevoile pentru rezervarea serviciilor necesare unei călătorii de afaceri și oferă clienților itinerarii complete door-to-door.

Beneficiați de expertiza unei echipe dedicate, experți pe destinatii cheie din Europa si global, care se va ocupa de nevoile specifice de călătorie ale companiei. Nimeni nu va lucra mai mult pentru a vă ȋntelege nevoile sau pentru a oferi serviciul pe care ȋl meritați, la fiecare călătorie.

​Central Travel este membru al rețelei globale Lufthansa City Center de peste 5 ani. Datorită soluțiilor locale personalizate, care sunt completate de instrumente și tehnologii de călătorie globale, Lufthansa City Center este astăzi unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de călătorie pentru clienții corporativi mici și mijlocii.

Rețeaua globală de agenții de turism a Lufthansa City Center include aproximativ 500 de locații în peste 90 de țări. Sunt selectate doar acele agenții care se angajează să respecte standarde stricte de calitate. Standardele de calitate sunt măsurate riguros și adaptate în mod constant pentru a asigura livrarea lor către clienți așa cum se așteaptă ei să fie.

 

Clienții Central Travel beneficiază de expertiza internațională a unui furnizor premium de top pentru călătorii corporate și de agrement.

Hai să vorbim despre nevoile companiei tale și află mai multe despre soluțiile noastre.

bottom of page