top of page

Pentru că fiecare client contează

Tot ce ai nevoie pentru călătorii de afaceri, delegaţii & întâlniri, în ţară şi străinătate

Principiile noastre

Clientul este centrul universului nostru și ne adaptăm cerințelor & nevoilor lor. Suntem flexibili și știm că fiecare călătorie de afaceri este unică. Punem întrebările potrivite la timp. Ne facem timp să ascultăm ceea ce au de spus și să ne îngrijim de nevoile lor înainte ca ei să știe că există acele nevoi.

Grijă

Folosim tot ce avem la dispoziție, atât expertiza cât și tehnologia, pentru a oferi opțiuni și propuneri de călătorie optime. Înțelegem că călătoriile de afaceri nu se termină atunci când clienții noștri ajung la destinație. Ne angajăm să îi ajutăm să gestioneze costurile în mod eficient și oferim informații detaliate despre serviciile rezervate.

Expertiză

Credem în puterea muncii în echipă și în capacitatea acesteia de a ne face pe toți mai buni în ceea ce facem. Suntem un grup unit, căruia îi place să lucreze împreună și să se sprijine reciproc. Respectăm si suntem respectați.  Credem în comunicare constantă, relații durabile unde munca este răsplătită și serviciile de calitate sunt apreciate.

Respect

Ne mândrim cu furnizarea de servicii de calitate tuturor celor cu care lucrăm, de la clienți și colegi până la parteneri de afaceri și furnizori. Scopul nostru este de a face din fiecare interacțiune o experiență pozitivă și plină de satisfacții, oferind excelență în serviciu și tratând oamenii cu același respect și curtoazie la care ne-am aștepta.

Calitate

Povestea noastră

Fondată în 2004, în București, agenția noastră de turism specializată în business travel oferă și acum servicii de calitate la peste 200 de clienți în 18 oraşe din ţară. Consultanţii Central Travel au o experiență vastă în industrie de 15 de ani în medie si folosesc această expertiză valoroasă pentru a furniza opţiuni optime, flexibile  și complete clienţilor.

 

Avem o experienţă de peste 18 ani în managementul călătoriilor și cunoaștem în detaliu nevoile pentru călătorii de afaceri ale companiilor mici și mijlocii. Indiferent că ai nevoie de ajutor pentru rezervările de zbor de avion, închiriere mașină, transfer sau hotel, noi suntem pregătiţi pentru a te ajuta.

 

Consultanții noștri de turism experimentați și ansamblul de soluții de tehnologie de ultimă oră oferă opțiuni pentru aranjamente optime aranjamente de călătorie. De la managerul general până la personalul din prima linie, serviciile noastre pot face călătoriile în interes de serviciu o experiență mai plăcută pentru toți cei implicați.

Hai să vorbim despre nevoile companiei tale și află mai multe despre soluțiile noastre.

bottom of page