top of page

Planificarea călătoriilor de afaceri

Sfaturi de călătorie dintr-o singură sursă. Și cu mult know-how.

Experimentați diferența

Management profesinist al călătoriilor din companie cu tot ceea ce implică acesta: Suntem contactul și consultantul tău pentru călătoriile de afaceri și îți oferim eficiență maximă și control al costurilor pentru cheltuielile de călătorie. Cu noi, beneficiați de avantajele de achiziție și de cooperare cu parteneri selectați. Oferim servicii complete de consultanță pentru toate întrebările referitoare la procesele legate de călătorie. Furnizăm toate datele și informațiile relevante pe baza cărora puteți asigura monitorizarea, controlul și optimizarea călătoriilor de afaceri. Central Travel se preocupă, de asemenea, de bunăstarea călătorilor de afaceri în timp ce aceștia sunt în mișcare: prin utilizarea LCC Security Management, un sistem inovator de avertizare pre-călătorie, informare și comunicare care ne permite să reacționăm la situații de urgență oriunde în lume.

Consultanță strategică și eficientă

Consultanță 360° pentru procesele legate de călătorii

  

Schimbarea continuă a condițiilor de piață și a cerințelor, progresul tehnic sau schimbările interne - ajustări necesare în companii de altfel, care sunt o chestiune de experți: îti arătăm cum să optimizezi procesele și costurile în jurul activităților de planificare a călătoriilor de afaceri. Cu consultanță profesională, management de cont și asistență în implementarea & managementul schimbărilor, suntem alături de tine & colegii tăi cu expertiza necesară.

În calitate de experți în managementul călătoriilor pentru companii mici și mijlocii, vă oferim consiliere pe măsura dimensiunii activității companiei voastre. Înțelegem clar nevoile și cerințele specifice. Datorită faptului că facem parte din rețeaua globală a Lufthansa City Center, cu o bază puternică în Germania, vă suntem alături oriunde în lume. Planificarea călătoriei tale de afaceri, este în mâinile cele mai bune și capabile.

Hai să vorbim despre nevoile companiei tale și află mai multe despre soluțiile noastre.

bottom of page