top of page

Travel Management Software

Economisiți timp și bani

Optimizați cheltuielile de călătorie

LCC Reporting oferă baza pentru negocieri de succes cu furnizori de servicii precum companii aeriene sau lanțuri hoteliere. În plus, analizele și recenziile continue la toate nivelurile documentează succesul și implementarea consecventă a specificațiilor și a politicilor dumneavoastră de călătorie. Evaluările statistice permit prezentarea diferențiată atât a economiilor de costuri realizate, cât și a economiilor pierdute pe bilete de avion. Utilizați instrumentul nostru unic pentru gestionarea călătoriilor dvs.!

LCC Global Reporting

Toate cifrele dintr-o singură privire.

Transparență fără compromis: pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o imagine de ansamblu, chiar și cu un volum mare de călătorii, vă oferim un instrument de raportare global, web-based, dacă doriți. Pe lângă rapoartele standard lunare care conțin cifre cheie relevante pentru călătorii, sunt posibile și evaluări individuale, luând în considerare centrele de cost, numărul de anagajați, numărul de proiecte și multe altele. Exact așa cum aveți nevoie!

Pentru că subiectele de sustenabilitate și mediu devin și mai relevante atunci când vine vorba de călătorii de afaceri, oferim informații detaliate, clare și transparente ale emisiilor de carbon din toate subdomeniile călătoriilor de afaceri. Aceste calcule se bazează pe standardele internaționale recunoscute GHG, GRI, ICAO, DEFRA și VFU, precum și pe standardul VDR.

Hai să vorbim despre nevoile companiei tale și află mai multe despre soluțiile noastre.

bottom of page