top of page

Managementul călătoriilor: rapid, ușor și convenabil

Travel Management

Profesionist, consistent și cu valoare adăugată pentru compania ta. Indiferent că preferi contactul personal cu echipa noastră de experți sau că dorești să utilizezi singur tehnologiile noastre de ultimă generație, la noi, beneficiezi de o experiență de peste 30 de ani în călătoriile de afaceri. Acolo unde e necesar, putem integra instrumentele noastre inovatoare în sistemele interne ale companiei și le putem personaliza pentru a se potrivi cu politica de călătorii a organizației.

 

Platforma noastră de rezervări online LCC și multe astfel de soluții de tehnologie ne permit să vă oferim în orice moment toate informațiile și datele de care aveți nevoie pentru călătoriile de afaceri. Astfel, rezervarea de zboruri, hoteluri și mașini de închiriat este simplă, clară și economisește timp. Contactează-ne pentru o gestionare eficientă, simplificată și convenabilă a călătoriilor. La biroul tău sau prin intermediul consultanților noștri de business travel. Ne vom bucura să îți oferim mai multe detalii.

Rezervă singur călătoria

Rezervă online prin Central Travel LCC

 

Cu LCC Online Booking poți accesa informații în timp real despre zboruri, hoteluri, trenuri și mașini de închiriat non-stop. Îți punem la dispoziție instrumente de rezervare moderne și eficiente care te ajută să îți rezervi călătoriile instant. Desigur, ținând cont de politica de călătorii a companiei și de tarifele negociate sau preferențiale. Ești interesat de o soluție tehnică pentru rapoartele tale de cheltuieli de călătorie? Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Profităm la maximum de acești furnizori de motoare de rezervări online: Onesto, Concur, Cytric, Atlatos, Atriis - NDC, Symphony – NDC

Motoarele de rezervare online și aplicațiile pe care le folosim reprezintă accesul inteligent la rezervarea în timp real a zborurilor, hotelurilor, mașinilor de închiriat și a călătoriilor cu trenul, ținând cont de politica de călătorii în orice moment. Aplicațiile ușor de utilizat îti permit să rezervi călătoriile de afaceri rapid și facil - non-stop.

Hai să vorbim despre nevoile companiei tale și află mai multe despre soluțiile noastre.

bottom of page