top of page

Business Travel Responsabil

​Călătorii ce țin cont de mediul înconjurător

Călătoriți mai sustenabil. Economisiți costuri. Protejați mediul.

Suntem specializați în furnizarea și rezervarea celor mai economice tarife având acces la un amplu inventar de zboruri. Prin intermediul tehnologiei utilizate și a parteneriatelor contractuale, avem acces la cele mai mici tarife aeriene din peste 90 de țări și de la 900 de companii aeriene, ceea ce ne permite să fim creativi atunci când planificăm rute complexe. Aceste tarife de pe piața globală oferă economii de până la 25% și mai mult pe anumite rute.

Călătorii ce țin cont de mediul înconjurător

Nu este nevoie să mai faceți cercetări îndelungate.  Vă sprijinim în selectarea hotelurilor și a mijloace de transport prietenoase cu mediul. De asemenea, vă sprijinim cu contabilizarea emisiilor de carbon și compensarea acestuia. La cerere, Central Travel poate prelua întregul proces pentru clienții corporate, de la calcularea emisiilor de carbon până la primirea unei chitanțe de donație.

Oferta noastră. Avantajul tău

Raportare și compensare

 

 Primiți documente detaliate, clare și transparente ale emisiilor din toate categoriile de călătorii. Calculul se bazează pe standardele internaționale recunoscute GHG, GRI, ICAO, DEFRA și VFU, precum și pe standardul VDR.

Certificat conform celor mai înalte standarde ale ONU (CDM) și Gold Standard. Chitanța de donație și certificat. Materialul de marketing și comunicare este disponibil gratuit.

Compensarea emisiilor de carbon

Pentru a compensa emisiile de CO2, suma compensației este inclusă doar în așa-numitele „ Gold Standard climate protection projects” pentru reducerea CO2. Acestea sunt proiecte care promovează dezvoltarea durabilă prin utilizarea energiilor regenerabile sau a eficienței energetice.

Echilibrarea emisiilor de carbon

Central Travel, ca parte a Lufthansa City Center, se bazează pe standardele stricte ale Asociației Germane de Management al Călătoriei (VDR). Acest lucru permite ca emisiile de carbon să fie echilibrate cu precizie, comparate și clasificate și prezentate în raportul de sustenabilitate. Metoda nu înregistrează doar zboruri, ci și mașini, trenuri, hoteluri și evenimente.

Hai să vorbim despre nevoile companiei tale și află mai multe despre soluțiile noastre.

bottom of page