top of page

Pentru că fiecare oportunitate contează

Tot ce ai nevoie pentru călătorii de afaceri, delegaţii & întâlniri, în ţară şi străinătate

La Central Travel, ne mândrim cu furnizarea de soluții personalizate de planificare a călătoriilor care oferă 

opțiuni relevante pentru identificarea celor mai bune itinerarii de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui 

partener care să vă ajute în gestionarea eficientă a resurselor, atunci ați ajuns la locul potrivit.

Zboruri

Suntem specializați în furnizarea și rezervarea celor mai economice tarife având acces la un amplu inventar de zboruri. Prin intermediul tehnologiei utilizate și a parteneriatelor contractuale, avem acces la cele mai mici tarife aeriene din peste 90 de țări și de la 900 de companii aeriene, ceea ce ne permite să fim creativi atunci când planificăm rute complexe. Aceste tarife de pe piața globală oferă economii de până la 25% și mai mult pe anumite rute.

Hoteluri

Consultanții noștri utilizează multiple platforme de rezervări hoteliere concepute special pentru călătoriile de afaceri, cu un inventar extins de contracte negociate și disponibilitate în timp real. Cu peste 650.000 de hoteluri la nivel global din care să alegeți, veți avea o mulțime de opțiuni, inclusiv rețele globale importante și proprietăți independente. Acest lucru oferă libertate de alegere, raport excelent calitate/preț plus o serie de reduceri și beneficii.

Călătorii de grup 

Suntem experți atunci când vine vorba de organizarea evenimentelor corporate și a experiențelor de călătorie personalizate care depășesc orice așteptări. Fie că este vorba despre călătorii de grup, programe de incentive, evenimente pentru clienți, off site-uri de echipă, fiecare itinerariu este un proiect personalizat, care reflectă brandul, obiectivele, cultura și valorile companiei.

Suport și asistență

La Central Travel, acordăm atenția necesară și suport dedicat clienților noștri înainte de orice. Având parteneri în peste 90 de țări și furnizori din întreaga lume, suntem dedicați să vă facem călătoria de afaceri cât mai plăcută posibil. Puteți contacta cu ușurință consultantul dvs. de călătorie înainte, în timpul sau după călătorie și puteți semnala orice modificări ale programului dvs.

Hai să vorbim despre nevoile companiei tale și află mai multe despre soluțiile noastre.

bottom of page