top of page

New Distribution Capability (NDC)

Noi moduri de rezervare

Noi moduri de rezervare

Central Travel oferă o soluție completă pentru NDC prin intermediul unei tehnologii avansate. Drept urmare, puteți beneficia de cele mai bune tarife și de ultimele locuri disponibile, care sunt accesibile companiilor de management de călătorii numai prin acest nou canal de distribuție dedicat.

 

În cadrul suitei noastre de distribuție, oferim soluții complete end-to-end  avand toate nevoile managerilor de călătorie încorporate: de la instrumente de rezervare sau de auto-rezervare, probleme de duty of care, rambursarea călătorilor și analiza datelor.

Mai mult, Corporate Self Booking Tool-il nostru este o soluție de tehnologie extrem de dinamică care vă oferă o gamă completă de tarife și inventar, dar dar care ține cont de politicile de călătorie ale organizației dumneavoastră.

Întotdeauna cea mai bună ofertă - indiferent de canalul de rezervare

Cele mai bune oportunități de a alege

Clienții Central Travel beneficiază de economii și de soluții pentru duty of care. În cadrul suitei noastre de distribuție, oferim soluții complete end-to-end și ținem cont de nevoile managerilor de travel: de la rezervări offline sau instrumente de auto-rezervare, probleme cu duty of care, rambursarea călătorilor și analiza datelor - toate vin în condiții preferențiale.

Portofoliu extins

O gamă largă de soluții de distribuție este utilizată în rețeaua noastră LCC. Acestea includ Amadeus, Atriis, Argo, Aaron Group, DCS Plus, Travelport, Travelfusion, Sabre și multe altele, reflectând amplitudinea și cunoștințele rețelei noastre globale, precum și nevoile regionale în ceea ce privește conținutul NDC.

Hai să vorbim despre nevoile companiei tale și află mai multe despre soluțiile noastre.

bottom of page