top of page

Managementul cheltuielilor de călătorie: totul dintr-o singură privire

Cu monitorizare și control perfect.

Transparența datelor în loc de haosul de informații

Managementul călătoriilor cu previziune

 

Date, fapte, cifre cheie: îți oferim control maxim asupra cheltuielilor de călătorii. Vei primi date de la noi în timp real. Foarte ușor de înțeles, clar pregătit și foarte ușor de procesat în continuare. În acest fel, poți identifica cu ușurință potențialele economii și poți utiliza posibilele efecte de sinergie. Fie că este suport complet din partea persoanei de contact Central Travel sau implementarea completă a instrumentelor noastre de raportare în aplicațiile companiei tale: oferim control al costurilor, transparență și economii la cheltuielile de călătorie. În afară de asta, urmărim și regulile de călătorii și tarifele companiei. În plus, avem oferte competitive pentru zboruri, hoteluri și mașini de închiriat. Opțiunile și tehnologiile inovatoare de rezervare susțin promisiunea noastră cea mai bună achiziție.

LCC Reporting

Toate cifrele dintr-o singură privire

Prin LCC Reporting asigurăm monitorizarea, controlul și optimizarea costurilor de călătorii. Pentru a ne asigura că ai întotdeauna o imagine de ansamblu, chiar și cu un volum mare de călătorii de afaceri, oferim un instrument global de raportare, web-based, dacă e cazul. Pe lângă rapoartele standard lunare care conțin cifre cheie relevante pentru călătorii, evaluările individuale sunt posibile în orice moment. LCC Reporting oferă o perspectivă detaliată asupra datelor de călătorie. Mai mult, instrumentul formează o bază importantă pentru negocierile de succes ale contractelor cu furnizorii de servicii precum companii aeriene, companii de închiriere de mașini sau lanțuri hoteliere.

Rapoartele noastre oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a tuturor datelor legate de călătorii. Aceasta înseamnă că ai întotdeauna o imagine de ansamblu asupra cheltuielilor de călătorie și primești informații concrete despre cum să optimizezi costurile de travel.

Hai să vorbim despre nevoile companiei tale și află mai multe despre soluțiile noastre.

bottom of page